Het begint heel onschuldig.
Ge denkt dat het niets betekent, iets wat ze in Temptation Island ook denken.
Maar niets is minder waar.
Voor ge het weet, zit ge daar.
Rooddoorlopen ogen, stromende tranen, een loopneus en zeven zakdoeken in uw zak.
Jawel, die verdomde allergieën!

Even voor de duidelijkheid: ik heb geen last van hooikoorts of dergelijke. Nee, ik heb de variant waarbij mijn lichaam beebies afstoot. En nu komt het beste: ons huisdier is, jawel, een konijn. Iedere ochtend begint dus met een koffietje en snottersessies.

BEEBIES? BEEBIES!

Ik ben vrij enthousiast over dieren eigenlijk. Katten, koala’s, eendjes, konijnen, alpaca’s, muisjes, honden… Mocht ik kunnen neem ik ze allemaal in huis. Ik zou de moderne versie van Sneeuwwitje zijn, not kidding. Kijk gewoon naar die poezelige poezenpootjes?!

Credits: Lucas Clarysse
Model: Loes

Nu, wat maakt ze zo schattig? Wel, ten eerste: alle dieren in babyvorm zijn het sowieso. Geen andere mogelijkheid. Ten tweede: luister eens naar alpacageluiden, instant verkocht! En tot slot: heel schattige dieren zijn gewoon ‘beebies’. Mooie fonetiek en een nog mooier paraplubegrip. ‘Beebies’ zijn de überkoddigsten in het dierenrijk en je kiest zelf wat je een ‘beebie’ noemt of niet. Easy like that. Fan van tarantula’s? Whatever makes you happy, baby.

EN TOCH!

Oké, dus ik begon eigenlijk over allergieën. Ja, da’s natuurlijk niet aangenaam als je zoveel dieren wilt knuffelen en aaien, maar je lichaam het niet aankan. Wat ik ervan denk: doorzetten en niks van aantrekken. Tenzij bij extreme allergische reacties, dan misschien liever niet. Ik ben nog te jong om doden op mijn geweten te hebben (sorry mannen). Bovendien hebben dieren een positieve invloed op onze mentale gezondheid. Het hormoon Oxytocine komt vrij, wat o.a. angst en stress vermindert.

TIPS BY VEERLE:
#1 Kom niet aan je ogen. Vermijdt het hele bleitgedoe nogal.
#2 Heb altijd zakdoekjes in uw bereik. Als je dan last hebt, zie je er niet meteen uit als een panda door uitgelopen make-up.
#3 Geen dieren aanraken. Just kidding haha! Pilletjes nemen voor als het écht te erg is, kan handig zijn.
#4 Keep the beebielove & happiness comin’!

Veel dagdromen gewenst!
Veerle.

2 gedachten op & ldquo;Beebies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *