Veerle The Explorer

Categorieën Avontuur,Passie,Reizen

Herinnert ge u het moment dat ge met uw boekentasje voor het eerst door de schoolpoort ging?
’t Is lang geleden, dus geen ramp. ‘k Herinner het mij nog goed.
Trots binnen stappend met mijn Teletubbie boekentasje.
Hand in hand met mijn oudere broer.
Zo gelukkig als iets en klaar om mijn broek op ’t school te verslijten.

19 JAAR LATER

Ondertussen ben ik er 22 en veel is er nog niet veranderd. Zo impulsief dat ik als kind was, ben ik nu nog altijd. Iemand nodig om kattenkwaad mee uit te steken? Hit me up! Goesting om midden in de nacht op dingen te beginnen klimmen? Ik ben der direct (of ik hang al ergens). Iemand zijn grenzen testen? Wel ja, da’s de kat bij de melk zetten hé. Voor stomme stoten uit te halen, is Veerle The Explorer er snel bij!

Het enige nadeel? Als kind kan je een onschuldig gezicht trekken en alles is oké. Ons mama kan het niet zo appreciëren als ik plots op trot ga met mijn valies. Zeker niet onaangekondigd. Sorry mams. Mijn puppyogen werkten helaas niet, maar succes als het jullie nu nog lukt!

Als volwassene verwachten mensen toch wel dat je je meer gedraagt. Alhoewel. Volwassen zijn is een relatieve term. Ik ben niet zo stiekem nog altijd een klein kind dat alles wil uitproberen. Mijn rugzak blijft net zoals vroeger ook mijn trouwe vriend.

Kans dat ik in Malta in’ t water viel? Reëel.

ADRENALINE A.U.B.

Nu, waarom allemaal dingen uitsteken? Ik heb die adrenaline nodig. Het maakt het leven wat spannend want ik ben nooit zeker hoe mensen gaan reageren. Nu, geen nood tot vapeurs krijgen. Ik hou mij met meer bezig dan rare dingen uitsteken.

Adrenaline is nog steeds een hormoon dat vrijkomt in tijden van noodsituaties en stress. Denk zwetende pollekes, bonkend hart en alles lijkt helderder. Wijs hé?! Nog een voordeel van adrenaline? Daarmee wordt ook dopamine gemaakt in het proces. Dopamine staat ook bekend als het gelukshormoon. Dus ik dacht: Ah, twee vliegen in een klap! Adrenaline high én in de zevende hemel rondlopen terwijl ik weer iets aan ’t uitsteken ben. Conclusie: I’m a happy kiddo.

Soit, laten we eerlijk zijn. ’t Zijn niet altijd de beste plannen die ik uitvoer. Mijn knieën hebben het al mogen voelen. Maar ‘k zou ze voor geen geld van de wereld veranderen, piepogen en lachrimpels inclusief.

P.S.: WE’RE NOT HERE FOR A LONG TIME. WE’RE HERE FOR A GOOD TIME.

Zoete dromen!
Veerle The Explorer.

2 gedachten op & ldquo;Veerle The Explorer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *